å bære niqab.

Hei folkens som dere vet så har jeg ikke blogga på noen dager og det er fordi at jeg har ikke hattt det så bra.. jeg har tenkt på konsekvensene av å bære niqab, jeg tenker at  eg ikke noen utdanning på grunn av at jeg bærer niqab..

Jeg kommer heller ikke til og få noen jobb i nærmeste fremtid, men det går greit. I min familie så er det bare mennene som jobber og går på skole sånn at de skal få en bra utdanning, det er de som skal ta vare på min familie og forsørge den. Jeg syntes det er veldig dårlig gjort av lærerne, men sånn er det bare. Jeg kan ikke gjøre noe med det, selv om jeg har lyst på en utdanning og jobbe. Moren min jobber heller ikke, det er bare faren min som forsørger familien grunnet at moren min også bærer niqab og de på jobben liker det ikke. De vil også gjerne se kollega/ansatten sin. Jeg skjønner dette, men det betyr også at familien min har ikke så bra råd.. faren min tjener ikke så bra fordi taxi har ikke så bra betalt og han må jobbe ganske mye får og få ganske grei lønn.. brødrene mine jobber vedsiden av skolen så de tjener ikke så bra de heller, jeg får ikke mange penger i måndeten men det går fint! Jeg overlever. Jeg står for religionen min og jeg bryr meg ikke hvis lærerne ikke vill undervise meg, jeg står får religionen min! Selv om jeg har kjempe lyst til og gå på skole, og ha en god utdanning jeg er jo egentlig ganske flink på skolen. Jeg er flink til og pugge ting selv om jeg ikke alltid forstår så mye.. Jeg vil bli lege så jeg vet ikke noen ganger tenker jeg bare og slutte .. men jeg har bært niqab i så utrolig mange år at det gjør det vannsklig jeg vill ikke skuffe familien min, men det er så mye jeg vil gjøre i livet mitt, jeg vil ha en god jobb og jeg vil ta vare på familien min. Jeg vet at jeg faktisk kan oppnå veldig mye.. Jeg er redd for og ta av niqaben fordi jeg har ikke lyst til og skuffe familien min..Det er veldig vannsklig for meg med alle de blikkene fra alle menneskene, hvert stygge blikk jeg får i gata hvert blikk jeg får i hver eneste butikk og hvert blikk jeg får når jeg er ute og spiser..

Hva med bare hijab?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

niqabjenta

niqabjenta

21, Oslo

Oslo, 20 år. hjemmeværende. Går ikke på vgs, omgås aldri med venner. I denne bloggen får du et innblikk av min harde hverdag og problemer, for og bruke niqab.. stay tuned

Kategorier

Arkiv

hits