pizza oppskrift

 

 

 

 

Hei jeg tenkte og dele verdens beste pizza og sunneste pizza oppskriften med dere.:) dette er en oppskrift til tre store pizzaer du trenger:

en pakke tørr gjær

5 dl h-melk

50 Gram smørr

En teskje salt

En kvart skje med sukker

200 Gram kylling

100 Gram reker

En pakke babyspinat

4 grønn chilli

En boks tomat/pizza saus

revet ost

En pakke baby tomat

En krukke jalepenos

en klype tumenic powder, rød chilli og en teskje salt. (til kyllingen)

Kylling og reke marinasjon: en spise skje olje, en halv skje salt, en skje chilli, en halv skje hvitløks pulver og tumenic powder( finnes i desi butikker)

 Du starter med og blande det torre. Begynn og hellet gjeret i bollen og ha i en teskje salt og kvart skje sukker. (Sukker viktig for og fa en crispy bunn) deretter tar du og putter litt vann saann at det blir våt. Du tar en ny bolle og blander smørr og melk og varmer det i ca 1.30 minutter. Deretter blandet du dette og heller melet du tar dermed litt olje pa hendene for og myke opp deigen. Du tar en tallerken over og lar deigen heve i 15 minm

I mellomtiden kan du skjære opp grønnsakene og rive osten.

Når deigen er ferdig kjevler du ut og legger pizza bunnene pa tre forskjellige brett. Sa kan du velge fritt hva du vil ta pa føst! :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

niqabjenta

niqabjenta

21, Oslo

Oslo, 20 år. hjemmeværende. Går ikke på vgs, omgås aldri med venner. I denne bloggen får du et innblikk av min harde hverdag og problemer, for og bruke niqab.. stay tuned

Kategorier

Arkiv

hits